The new collective agreement 2019: An introduction

Framsýn labour union invites foreign Framsýn members to a introduction meeting about the new collective agreement between Framsýn and SA Confederation of Icelandic Enterprise, signed on 3rd of April 2019. The introduction will take place in Framsýn conference room, Garðarsbraut 26 Húsavík, on Monday 15th April at 17:00. Afterwards it will be possible to vote on the contract with an electronic election. Further information can be found on Framsýn website, www.framsyn.is. It is important that members attend the introduction, familiarize themselves with the new agreement and vote. It is right to point out that the main points of the contract will be delivered to members through mail.

The elecronic election will start at 13:00 on the 12th of April and will be finished on the 23rd of April at 16:00. On framsyn.is is going to be a link members can click on to go to the voting site.

Further information will be available on Framsýn office.

Framsýn labour union

Kynning á nýjum kjarasamningi 2019
Framsýn stéttarfélag boðar hér með til kynningarfundar með erlendum starfsmönnum sem greiða í Framsýn um nýgerðan kjarasamning Framsýnar og Samtaka atvinnulífsins sem undirritaður var 3. apríl 2019. Fundurinn verður í fundarsal Framsýnar að Garðarsbraut 26 á Húsavík mánudaginn 15. apríl kl. 17:00. Síðan verður hægt að greiða atkvæði um samninginn í rafrænni kosningu. Sjá frekari upplýsingar á heimasíðu Framsýnar, www.framsyn.is. Mikilvægt er að sem flestir komi á kynningarfundinn, kynni sér samninginn og greiði atkvæði um hann í rafrænni kosningu. Þá er rétt að benda á að upplýsingar um helstu efnisatriði samningsins munu berast félagsmönnum í pósti.

Rafræn atkvæðagreiðsla fer fram frá kl. 13:00 þann 12. apríl til kl. 16:00 þann 23. apríl. Hlekkur til að kjósa verður inn á heimasíðu Framsýnar.

Frekari upplýsingar er hægt að fá á skrifstofu Framsýnar.

Framsýn, stéttarfélag